Na vele jaren last te hebben van lage rugpijn met uitstraling in mijn rechterbeen, zere heupen en benen, kwam ik via mijn dochter bij Sytske terecht. Wat een lieve een fijne persoonlijkheid; ze nam mijn klachten serieus en gaf aan dat klachten die al vele jaren aanwezig zijn ook wat meer tijd nodig hebben om te herstellen. Na een aantal behandelingen zat er voortuitgang in en kon ik beter lopen. Sytske gebruikt bij mij de Sylo-pen en doet dry-needling . Dat slaat goed aan en ik ben de uitstraling in mijn rechterbeen al een tijdje kwijt. Daarom heb ik zelf ook een Sylo-pen aangeschaft. Zelfs mijn man gebruikt hem voor zijn rug en heeft er veel baat bij.

Anneke november 2022

Ik liep al jaren met ernstige stuitklachten. In die tijd heb ik verschillende therapeuten gehad, maar mijn klachten bleven aanwezig.
Tijdens een bezoek in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik maar moest leren leven met de pijn. Hier kon ik mij niet bij neerleggen. Gelukkig kwam ik tijdens een zoektocht op internet de site van Sytske tegen.
De eerste behandelingen waren erg pijnlijk, maar Sytske was hoopvol en haar deskundigheid gaf mij vertrouwen.
Als behandelmethode gebruikte ze de Sylo-pen. De eerste keer dat ze de probleemzone behandelde met de pen voelde het aan als messteken. Na een paar minuten rust behandelde ze de plek nogmaals. De felheid van de pijn was al wat verminderd. Bij de 3e keer voelde je dat de spierspanning enorm was afgenomen. Je merkt na elke consult dat je een stapje in de goede richting maakt. Het is onvoorstelbaar dat de Sylo-pen zo’n enorm effect heeft.
Ik heb zelf de pen ook aangeschaft, zodat ik het thuis bij kan houden.

Janine oktober 2022

Ik heb door mijn fibromyalgie ontzettend vaak last van hardnekkige triggerpoints, vooral in mijn schouders en die veroorzaken regelmatig heftige migraine aanvallen. Afgelopen jaar ben ik een aantal keer door mijn fysiotherapeute met de Sylo-pen behandeld en steeds met verbazingwekkend resultaat! Slechts één behandeling met de Sylo-pen en de pijn was de volgende dag weg.
Omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om naar de fysiotherapeute te gaan, maar wél behandeling nodig heb, heb ik besloten zelf een Sylo-pen aan te schaffen. Deze heb ik nu ruim een maand in huis en wát een lifesaver! Al meerdere keren heb ik migraine kunnen voorkomen door de triggerpoints te behandelen en daarnaast heb ik hem ook op andere plekken/triggerpoints gebruikt. Telkens met succes!
Het is de investering zo ontzettend waard, ik ben echt blij dat ik 'm heb aangeschaft. Een aanrader!

T. Jansen juni 2022

Ik ben met pijnlijke klachten in mijn linkerbeen en billen bij de huisarts geweest. Hij wees mij door naar de fysiotherapeut. Dat leverde geen resultaat op. Daarna is er een MRI scan gemaakt. Dat gaf geen indicatie voor een behandeling. Ondertussen was ik bij de Overwinning via een tip van een familielid. Dominique heeft mij meerdere keren behandeld. Zij  luisterde goed naar mij en gaf mij een rustig gevoel. Mijn stuit is door haar recht gezet. De pijn in mijn been verdween. Ook ben ik door Sytske behandeld. Door beiden werd de Sylo-pen gebruikt, welke ik ook heb gekocht. De pen gebruik ik nu ook thuis als ik pijn voel. Ik ben blij met het resultaat en voel nagenoeg geen pijn meer. Ik dank jullie voor de goede behandeling en de prettige sfeer.

A.B. november 2020

Na zeker 10 jaar lichamelijk ongemak en ook vaak pijn kwam ik onder behandeling van Sytske Lohof. Dat ongemak betrof vooral last van de onderrug, vaak plassen en moeilijk lang kunnen zitten. Ik fiets graag op een racefiets; dat was na 20 minuten al niet prettig meer. De behandelingen hebben zeer goed geholpen en tijdens die behandelingen werd gebruik gemaakt van de Sylo-pen. Tijdens de behandeling bleek dat er veel meer lichamelijke ongemakken waren. Zeer gevoelige bil- en bovenbeenspieren, buikspieren en zelfs in de bovenrug. De Sylo-pen werd op de pijnlijke plekken gebruikt en ik voelde meteen resultaat: minder pijn en ontspanning. Ongekend! Die Sylo-pen wilde ik ook! Dat was gelukkig mogelijk. De behandelingen bij Sytske zijn gestopt; er waren er niet zo heel veel nodig. Een wonder! Zelf gebruik ik de Sylo-pen op de verschillende plekken als die weer (een beetje) opspelen en op ander plekjes die last geven. Ik heb in jaren niet zo’n soepel en pijnloos lijf gehad. Inmiddels heb ik het fietsen op een racefiets uitgebouwd naar 1 ½ uur en dan heb ik nog geen pijn bij het zitten. Ik ben zeer enthousiast en gelukkig! Ik weet nu dat met deze Sylo-pen ik mijn lijf in deze staat kan houden. Ik ben een fan van de Sylo-pen.

T.H, juli 2020

Na een heftige bevalling, nu 3 jaar geleden, had ik enorm last van bekkenklachten.
Zitten lukte me niet en lang staan ook niet.
Ik was doorverwezen naar een gerenommeerde bekkenfysio die constateerde dat mijn stuitje scheef stond. Zij had hem weer recht gezet. De pijnklachten verdwenen echter niet. Daarop volgende een verwijzing naar de pijnpoli. De bekkenfysio aldaar gaf al vrij snel te kennen dat ze mij niet kon helpen als bovengenoemde bekkenfysio mij al niet had kunnen helpen. Zij verwees me daarop door naar Sytske. Wat ben ik blij dat ik haar heb mogen leren kennen! Het bleek dat mijn stuitje nog steeds niet recht stond en na een eenvoudige behandeling lukte het Sytske om het weer recht te zetten. Mijn spieren rondom mijn stuitje hadden veel te verduren gehad en moesten goed behandeld worden. De ‘stok-pen’ bood hiervoor een uitkomst. Wat een verademing! Al na de eerste behandeling voelde ik verbetering en had ik weer wat vertrouwen in mijn lichaam! Na een aantal behandelingen en het aanschaffen van een ‘backjoy’ kon ik weer zitten! De klachten waren na meerdere bezoeken in zijn geheel verdwenen. Ik had weer vertrouwen in mijn lichaam en durfde een tweede zwangerschap aan. Al tijdens mijn zwangerschap behandelde Sytske mij met de ‘Sylo -pen’ en de bevalling beviel fantastisch. Ik kon meteen weer lopen, zitten en alles doen wat ik wilde doen.
Nu, vier maanden na mijn laatste bevalling, zijn we gestopt met de behandelingen omdat het zo goed gaat! Ik heb een Sylopen aangeschaft zodat ik thuis aan de slag kan mocht ik toch nog enkele klachten hebben.
Sytske bedankt voor je fysieke, maar ook zekere, mentale steun. Mijn leven is door jou totaal veranderd! Je bent een engel!

Hallo Sytske

In 2009 heb ik een ernstig auto-ongeval gehad hebt, waarbij mijn bekken gebroken was en ik een scheur in mijn rug had. Ik heb al heel veel verschillende behandelingen gehad, waaronder periodes behandeld ben door een pijnteam.
Nu ben ik al ver gekomen. Tijdens de behandelingen die ik bij Sytske heb, maakt ze regelmatig gebruik van de Sylo-pen.
De Sylo-pen werkt bij mij heel goed om mijn lichaam los te maken. Het geeft een korte pijn die daarna vrijwel direct na gebruik weer weg trekt en veel effect geeft.
De Sylo-pen geeft een korte en snelle pijn, korter pijnlijk dan masseren en het voelt alsof hiermee alles veel gerichter en sneller los gemaakt kan worden en alsof het dieper los gemaakt wordt.
Het effect na de gebruik van de Sylo-pen is moeilijk te omschrijven of ergens mee te vergelijken.
Maar het helpt mij ook enorm... m’n lichaam wordt steeds iets losser, gaat meer van het “slot”:

Lieve groet, MG (Oosterwolde)

Ik kan alleen maar zeer positief zijn over de Sylo-pen.
Het is nu anderhalf jaar geleden dat ik ben bevallen van mijn eerste kindje.
Al vanaf 20 weken zwangerschap kreeg ik bekken en rugklachten en ben lang zoekende geweest naar de juiste hulp.
Zowel fysio als een Chiropractor bezocht maar niets mocht echt baten, mijn klachten werden erger en kreeg steeds meer pijn.
Toen tijdens de bevalling ook nog mijn stuitje scheef kwam te staan, kon ik vrijwel niks meer.
Menig onderzoeken in het ziekenhuis gehad en niemand wist eigenlijk wat ze met me aan moesten.
Pas een half jaar na mijn bevalling kwam ik toevallig via een tv programma bij Sytske terecht.
Ze wist meteen wat ze moest doen, ze heeft mijn stuit recht gezet en heeft mijn spieren meteen behandeld met de Sylo-pen.
Vanaf die tijd ging het steeds beter met me.
Veel behandelingen gehad en nu ga ik nog steeds elke 2 a 3 weken naar de praktijk om me te laten behandelen met de Sylo-pen.
Het is wel altijd even pijnlijk maar het effect is super.
Mijn spieren worden meteen losgemaakt met de Sylo-pen en heeft zoveel meer effect dan gewone massage.
Ik ga altijd een stuk beter weer naar huis dan hoe ik kwam. Soms heb ik 1 of 2 dagen napijn maar daarna gaat het weer een stuk beter.
Ik heb wel eens geroepen dat ik een Sylo-pen thuis zou willen hebben zodat ik het zelf zou kunnen doen als ik pijn heb.
Sytske heeft met de Sylo-pen behandelingen mijn leven weer terug gegeven en ik zou het iedereen aanraden!

Groetjes, C.C. (Ter-Apel)

Sytske heeft de Sylo-pen zelf ontworpen en op de markt gebracht. Ik weet zeker dat dit een succes wordt! Op haar kantoor hangt een foto van een meisje uit Afrika, ik vroeg haar naar de foto. Ze legde mij uit dat zij met haar Sylo-pen (originele naam) graag naar Afrika wil gaan om ook daar de mensen te helpen. Dat vind ik nou juist zo fijn aan Sytske, zij is een therapeut die aan haar patiënt en haar mede mens denkt. Ze houdt oprecht van haar vak dat ze met zoveel liefde en passie uitvoert. Voor mij is de Sylo-pen iets geweldigs. Ze gaat alle druk en spanningspunten bij langs het voelt apart aan en ik moet er altijd van lachen. Het is anders maar juist zo fijn, zo simpel maar zo een groot effect. Beste uitvinding ooit!

Dikke knuffel voor jou, J.H. (Nieuw-Amsterdam)

Ik heb de Sylo-pen aangeschaft.
Na tientallen jaren met soms heftige pijnen en vele soorten behandelingen ben ik via goede referenties m.b.t. rug/bekkenproblemen bij Sytske gekomen.
Uiteindelijk bleek, middels een eenvoudige constatering, mijn stuitje scheef te staan.
(Nog steeds jammer dat dit bij de “gewone” fysiotherapeuten een onbekend probleem is)
Door Sytske haar NIMOC-behandeling is mijn leven totaal veranderd.
De totale behandeling, inclusief nabehandeling heeft ongeveer een half jaar in beslag genomen. De afstand (52km) was mij het meer dan waard. Ik kan nu volstaan met af en toe een fysiobezoek in de buurt.
Omdat mijn lichaam ontzettend stijf en geblokkeerd was gebruikte Sytske haar eigen ontwikkelde Sylo-pen.
Ik heb ervaring met dry-needling. Dit is pijnlijker en kan maar aan één zijde van het lichaam uitgevoerd worden, en de behandelingen duren langer.
Met het aanschaffen van een eigen Sylo-pen hoop ik mijzelf te kunnen (of laten) behandelen om nog soepeler en beweeglijker te worden en blijven.

Met vriendelijke groet, A.V. (Uithuizermeeden)

In 2011 heb ik een auto ongeluk gehad en hierbij een fractuur aan mijn stuit opgelopen. Dit is lange tijd niet opgemerkt/erkend door verschillende artsen, specialisten en dus te lang mee doorgelopen. Na dus vele bezoeken aan verschillende artsen, specialisten die het niet konden/verklaren, ben ik via mijn chiropractor bij Sytske terecht gekomen.
Vol verbazing was ik dat ze de stuit zo in de goede stand kon plaatsen en dat ik daarmee zo lang had rond gelopen. Echter de hoge spierspanning in mijn lichaam bleef aanwezig en daar zijn we nu nog mee bezig.
Ik vind het wonderbaarlijk wat Sytske doet in de korte tijd dat ik bij haar ben voor een behandeling en dan bedoel ik met nadruk wat ze doet met haar “Sylo-pen”. Ik korte tijd kan ze een groot gebied behandelen en voel ik me een stuk fijner weggaan, dan hoe ik binnen kom. Jammer genoeg blijft de hoge spierspanning nog niet lang genoeg weg en komt het weer terug.
Maar eindelijk kun je nu ook de Sylo-pen bestellen en hem zelf thuis gebruiken. Ik heb er persoonlijk lang naar uitgezien en heb hem besteld en ben zeer benieuwd wat het me gaat brengen.
Tot dusver ben ik zeer goed geholpen door Sytske en erg dankbaar dat ze mij van mijn stuitpijn heeft afgeholpen.
Sytske ga zo door!..

Bedankt, R.S. uit Emmer-Compascuum